رییس جهاددانشگاهی در دیدار با دکتر ظریف: :
فرهنگ و انقلاب ما باید با بال علم و فناوری به خارج از مرزها معرفی شود
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در دیدار با دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که پیش از ظهر امروز چهارم تیر ماه انجام شد، گفت: فرهنگ و انقلاب ما باید با بال علم و فناوری به خارج از مرزها معرفی شود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در ابتدای این دیدار دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی به معرفی فعالیت͏های این نهاد در بخش͏های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تجاری سازی پرداخت.
وی به برخی از دستاوردهای ملی و بین المللی مهم این نهاد در حوزه͏های پزشکی، فنی و مهندسی، گیاهان دارویی، صنعت نفت و تحقیقات سرطان اشاره کرد.
دکتر طیبی در ادامه اظهار داشت: فرهنگ و انقلاب ما باید با بال علم و فناوری به خارج از مرزها معرفی شود و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد پیشرو آمادگی کامل خود را برای تحقق این مهم اعلام می͏کند.
رییس جهاددانشگاهی گفت: بسیاری از محصولات تولید شده و فناوری͏های بدست آمده توسط محققان این نهاد در رقابت با بهترین͏های خارجی است.
وی با ابراز علاقمندی به توسعه صادرات محصولات این نهاد خاطرنشان کرد: انتظار است جهاددانشگاهی در جمع هیات های تجاری ایران حضور داشته باشد که امیدواریم این مهم با کمک وزارت امور خارجه صورت پذیرد.
دکتر طیبی گفت: انشاء ا... شاهد تاسیس سازمان همکاری͏های بین المللی ایران (ایریکا) با یاری و حمایت وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه͏های مرتبط باشیم، چرا که این سازمان می͏تواند آثار بسیار مثبتی در ابعاد مختلف برای جمهوری اسلامی به دنبال داشته باشد.
براساس این گزارش در این دیدار که دکتر حق بین مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی وزارت امور خارجه، دکتر محسن قرنفلی مشاور رییس جهاددانشگاهی، ͏مهندس اصغری رییس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات این نهاد، مهندس علیرضا زجاجی مدیرکل حوزه ریاست و ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی جهاددانشگاهی حضور داشتند، دکتر قرنفلی و مهندس اصغری از مسوولان پیگیری تاسیس (ایریکا) گزارشی از تاریخچه طرح، اقدامات انجام شده، فرایندها و نمونه های مطالعه شده در دنیا، ضرورت͏ها و پیامدها، ملاحظات،͏ تشریح فعالیت͏های انجام شده به صورت پایلوت در کشور افغانستان را ارایه کردند.
گفتنی است،͏ نقش اصلی "ایریکا" گسترش آموزش،͏ تحقیقات با بهره مندی از حمایت͏ها و کمک͏های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران به شهروندان کشورهای دوست و به ویژه کشورهای اسلامی و بهبود فناوری نوین و گسترش دانش همکاری͏های بین المللی در راستای توسعه پویا و پایدار با کشور͏های در حال توسعه است.