بازدید رییس و معاونان جهاددانشگاهی از شرکت "سل تک فارمد"
دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به همراه مشاوران و معاونان این نهاد، امروز سوم اردیبهشت ماه از تجهیزات و توانمندی های شرکت "سل تک فارمد" وابسته به پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید حمیدرضا طیبی به همراه دکتر حمید امین اسماعیلی و دکتر محسن قرنفلی از مشاوران رییس و دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری، دکتر بهروز بادکو معاون پشتیبانی و مدیریت منابع، دکتر محمدصادق بیجندی معاون رییس جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان، دکتر عبدالحسین شاهوردی معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه علوم سلولی جهاددانشگاهی (رویان)، امروز سوم اردیبهشت ماه از شرکت سل تک فارمد وابسته به پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بازدید کرد.
در این بازدید دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس این نهاد، بیان کرد: به دولت پیشنهاد ایجاد پنج مجتمع در قالب پنج برند، با فناوری و مدیریت جهاددانشگاهی را داده ایم که این ۵ مجتمع در حوزه͏های "داروهای نوترکیب، گیاهی و شیمیایی"، "الکترونیک، الکترونیک قدرت، الکترونیک مکانیک و فناوری͏های اطلاعات"، "شیمی، پتروشیمی، اگروشیمی"، "آب͏شیرین͏کن͏ها، تجهیزات مدرن آبیاری و کشاورزی با تمرکز بر کشت بافت" است.
وی در ادامه افزود: در این راستا نیز می توان از قابلیت ۲۰ هزار فارغ التحصیل و ۱۲۰ هزار تکنسین استفاده کرد که توانایی شرکت سل تک می تواند پایلوت خوبی برای این موضوع باشد.
در ادامه دکتر ناصر اقدمی مدیرعامل شرکت سل تک فارمد در رابطه با تاریخچه ایجاد این شرکت گفت: شرکت سل تک فارمد یک شرکت ایرانی پیشتاز در حوزه سلول بنیادی و پزشکی ترمیمی است که ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۲ با سرمایه گذاری پژوهشگاه رویان و شرکت دارویی برکت، تأسیس شد.
وی افزود: چشم انداز این شرکت "ترجمان تحقیقات سلول های بنیادی"، "تبدیل شدن به عنوان شرکت پیشرو در توسعه روش های درمانی نوآورانه و پرداختن به نیازهای پزشکی برآورده نشده بازار در سطح منطقه و بین الملل"، "درمان بیش از ۲۰ هزار بیمار دارای ۱۳ بیماری صعب العلاج تا سال ۲۰۲۰ در داخل و خارج کشور از طریق سلول درمانی" و "تبدیل شدن به شرکت پزشکی ترمیمی و سلول درمانی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا" است.
دکتر اقدمی در ادامه اظهار کرد: تمرکز توسعه محصول این شرکت در پنج بخش اصلی و متمایز است که می توان به بیماری های سیستماتیک، بیماری های قلب و عروق، بیماری های ارتوپدی، نتایج بهبود پیوند مغز استخوان در رابطه با سرطان یا ژنتیک و تقویت پوست و زیبایی در جاهایی که استفاده از روش های فعلی بی اثر است، اشاره کرد.
وی اظهار کرد: این شرکت در سال ۱۳۹۴ موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی خود شد.
مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: پروژه تحقیق و توسعه این شرکت در کارخانه تولید دارو در حال اتمام است که به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
در ادامه هر یک از مسوولان حاضر به بیان دیدگاه و نظرات خود پرداختند و در پایان نیز تجهیزات این شرکت مورد بازدید قرار گرفت.