رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان: :
همکاری جهاددانشگاهی با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گسترش می یابد
دکتر بیجندی با اشاره به سابقه جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در برگزاری برنامههای استارتآپ ویکند تصریح کرد: فضای فعالیت مشترک با جامعه هدف مشترک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی در تعریف رویدادهای استارت آپ ویکند بسیار مهیاست و با برنامه ریزی و پیش بینیهای لازم میتوان اقدام به برگزاری برنامههای مشترک در این زمینه نمود.
دکتر محمدصادق بیجندی معاون جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری ͏سازی فناوری و اشتغال دانش ͏آموختگان (ستفا) در دیدار با معاون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه "جهاددانشگاهی یک نهاد برآمده از انقلاب است" اظهار داشت: در سال ۷۷ جهاددانشگاهی بر مبنای یک مطالعه آینده نگر و با در نظر گرفتن مباحثی چون؛ اشتغال فارغ التحصیلان سازمانی را با عنوان "همیاری اشتغال دانش آموختگان" که بیشترین فعالیت آن مطالعه و پژوهش پیرامون آینده شغلی فارغ التحصیلان بود، ایجاد نمود.
وی افزود: از سال ۹۲ یک ماموریت جدید به این سازمان افزوده شد و آن بحث تجاری سازی پژوهش های جهاددانشگاهی بود که در راستای تحقق این مهم تا کنون فعالیت͏های بسیار مفید و ثمربخشی انجام گرفته است.
دکتر بیجندی بیان نمود: در جهاددانشگاهی ۲ پارک علم و فناوری "البرز" و پارک "کرمانشاه" و ۲۲ مرکز رشد مشغول به فعالیت هستند که نزدیک به ۵۰۳ شرکت در این ۲ پارک و ۲۲ مرکز مشغول به فعالیت می͏باشند که بالغ بر یکصد شرکت آن دانش بنیان می باشد.
رییس سازمان تجاری ͏سازی فناوری و اشتغال دانش ͏آموختگان (ستفا) با بیان اینکه پارک سوم جهاددانشگاهی با نام پارک ملی فناوری های نرم و هویت بخش در حال طی کردن مراحل ثبت مجوز و تجهیز است، عنوان کرد: مطابق با برنامه پنج ساله جهاددانشگاهی پارک͏ها و مراکز رشد ما هم͏افزایی بیشتری خواهند داشت.
وی با اشاره به سابقه جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در برگزاری برنامه های استارت آپ ویکند تصریح کرد: فضای فعالیت مشترک با جامعه هدف مشترک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و شهرک علمی و تحقیقاتی در تعریف رویداد͏های استارت آپ ویکند بسیار مهیاست و با برنامه ریزی و پیش بینی͏های لازم می͏توان اقدام به برگزاری برنامه͏های مشترک در این زمینه نمود.
در ادامه معاون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز ضمن تشریح فضاهای کارگاهی، پارک͏ها، مراکز رشد و مجتمع͏های آموزشگاهی و کارگاهی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیان کرد: متقاضیانی که علاقه͏مند به شروع فعالیت فناورانه هستند، یک سلسله مراحلی تحت عنوان مراحل رشد فناور پیش بینی شده که شامل دوره ۶ماهه رشد مقدماتی، دوره ۳ساله رشد و در نهایت دوره شروع کار در پارک که از نظر دوره زمانی نامحدود است.
وی افزود: پارک͏های علم و فناوری از جمله ابتکارات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است و امروز به عنوان یک برند در سطح جهانی مطرح است.
مهدوی با اشاره به موقعیت مناسب و پرظرفیت این شهرک اظهار داشت: یکی از پارامترهای مثبت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان استقلال و همچنین مجاورت آن با دانشگاه صنعتی اصفهان است.
معاون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: شهرک علمی و تحقیقاتی آماده همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی است و از هرگونه ایده، ابتکار و سرمایه͏گزاری در جهت همکاری مشترک استقبال می͏کند.